Descarca poze/video de pe aparatul foto

marya

buna ziua ,,as dori sa vad un tutorial despre cum sa descarc pozele sau videoclipurile pe calculator de pe aparatul foto ,,si despre cum sa le selectez doar pozele pe care doresc sa le desarc nu toate ,multumesc

In primul rand mersi marya pentru intrebare.

Ca sa descarci pozele exista mai multe metode. Prima metoda, si de baza ar fi prin folosirea cablului de date (vine deobicei cu aparatul, impreuna cu cd de instalare a driverelor). Dupa ce ai instalalt aparatul si softul aferent (daca este cazul) poti accesa camera asemanator unui stick usb si in acest fel selectezi si descarci imaginile sau clipurile video. Daca camera ta lucreaza printr-un soft vei naviga cu ajutorul acelei aplicatii.

O alta metoda, pe care eu o prefer pentru ca este mult mai rapida, este sa folosesti un card reader (cititor de carduri). In functie de aparat (majoritatea folosesc carduri Compact Flash (CF), Secure Digital (SD), celalalte tipuri de card sunt folosite mai putin).

Conectand astfel cardul la calculator se poate accesa de asemnea precum un stick USB si se pot descarca pozele sau clipurile video dorite.

Sectiunea de comenturi e deschisa pentru intrebari si nelamuriri.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>